Sæt strøm til TV-inspektionerne

- spar tid og få mere for pengene

TV- og brøndinspektioner er en stor post på budgettet i forsyningen. Derfor er det afgørende, at man har det fulde overblik over, hvilke inspektioner der er bestilt og modtaget, og at inspektionerne ikke indeholder fejl, der først opdages sent i processen.

Ved at digitalisere bestilling og modtagelse af TV- og brøndinspektioner kan forsyningen spare tid og ressourcer. Inspektionerne kvalitetssikres automatisk ved modtagelsen, så I er sikre på altid at have en brugbar inspektion ved hånden, når I skal bruge den.

Se hvordan I som forsyning kan få fuldt udbytte af de værdifulde inspektioner med meget mindre tidsforbrug ved indlæsning i GIS/Ledningsregistreringssystem.

Deltag på et gratis webinar d. 14. maj kl. 9.30 eller kontakt Elizabeth Wedel og book et onlinemøde eller hos forsyningen, . 

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage information fra Hexagon Safety & Infrastructure. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Vi forbeholder os retten til at afvise repræsentanter fra konkurrerende virksomheder.

Tilmeld dig webinaret den 14. maj kl. 9.30

Dine data anvendes i overensstemmelse med Hexagon Safety & Infrastructures fortrolighedspolitik. Når du indsender denne formular, accepterer du Hexagon Safety & Infrastructures vilkår og betingelser.