SAFETY & INFRASTRUCTURE DIVISION

Fra logiske branchemodeller til brugervenligt GIS

Hexagons implementering af DANVAs nye datamodeller

Med de to nye logiske datamodeller DANVAND 2 og DANDAS 3, er der blevet skabt en fælles kernemodel for hele vandbranchen i Danmark. De seneste 15 år er DANVAs modeller til registrering af vand- og afløbssystemer blevet brugt af forsyninger, og de har typisk kørt uafhængigt af hinanden. Nu er der skabt et fælles sprog og fælles begreber, som gør det lettere at samarbejde og dele viden mellem forsyninger, blandt medarbejdere, kommunen og eksterne leverandører.

Her kan du se DANVA reolen, hvor der også er en beskrivelse af de nye modeller.

Hexagons Safety & Infrastructure division har omsat de detaljerede logiske datamodeller til et brugervenligt GIS.

I tæt samarbejde med en række små og store forsyninger startede vi, i efteråret 2019, helt forfra med at implementere de nye modeller i Intergraph G/Technology® Designer. Projektet kørte agilt, og det er lykkedes at lave en dynamisk løsning med en klar sammenhæng mellem de logiske modeller og de objekter, som brugeren har i sit ledningsregistreringssystem.   

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan Hexagons implementering af DANVAs nye datamodeller fungerer? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, så får du en kort video om DANVA implementeringen og muligheden for en præsentation af vores løsninger (enten online eller et fysisk møde, alt efter ønske og covid-19 situationen).

Når du indsender kontaktformularen deltager du samtidig i lodtrækningen om 3 store julekalendere fra SummerBird (Du skal udfylde formularen inden d. 20. november 2020 for at deltage i lodtrækningen)

Du kan også besøge vores hjemmeside og se nogle af vores seneste nyheder samt læse mere om vores ledningsregistreringsløsninger her.

Ved at udfylde kontaktformularen giver du samtykke til at blive kontaktet Hexagon for præsentation af/få yderligere information om vores implementering af DANVAs nye datamodeller eller en generel præsentation af vores GIS og Ledningsregistreringsløsninger. 

Dine data anvendes i overensstemmelse med Hexagons fortrolighedspolitik. Når du indsender denne formular, accepterer du Hexagons vilkår og betingelser