Responsive image

Doprovodný program

Doprovodný program příjemně doplňuje hlavní náplň konference - bloky přednášek a technické workshopy. Celodenní nabitý program prvního dne zakončíme společenským večerem a druhý den nastartujeme sportem.

 

Společenský večer

Společenský večer zahájíme přípitkem, vyhlášením výsledků programového soutěžního kvízu a dobrou večeří. Příjemný večer bude hudbou doprovázet skupina The Party Band. Společenský večer se uskuteční ve velkém sále hotelu. Doporučené neformální oblečení.

 

Orientační běh

Ani v letošním roce nezklameme věrné fanoušky běhání. Tradičně druhý den ráno od 7.45 hod, bude pro účastníky orientačního běhu otevřena registrace. Plně profesionální zázemí, trasy přizpůsobené začátečníkům i pokročilým běžcům a nesmíme opomenout ani "překvapení" na trase. Vyhlášení výsledků proběhne během oběda. Těšíme se na nové tváře na startovací listině!

 

Tai-chi

Specialitou letošního roku bude cvičení na čerstvém vzduchu v zahradách zámeckého parku. Pod vedením zkušené lektorky se seznámíte se základy relaxačního cvičení Tai-chi. Během hodinové lekce nahlédnete do základních dovedností  a pozic, učení uvolnění těla a mysli, bytí v přítomnosti, meditace v pohybu, naslouchání přirozenosti.

Více o lektorce Janě Šedivé a studiu Krajina pohybu najdete zde.

 

Na uvedené doprovodné sportovní akce je možné se přihlásit přes registrační formulář, stačí jen uvést svoji volbu. Krom skvělých sportovních zážitků si všichni účastníci odnesou i drobnou pozornost.