SAFETY, INFRASTRUCTURE & GEOSPATIAL DIVISION

Tak for din interesse i Hexagon

Læs om vores effektive løsninger og geodata til GIS, ledningsregistrering og opmåling

Få præsenteret nyeste GNSS-teknologi med visuel positionering og sensorfusion, hvor du kan måle det du ser i billeder! Du kan også lære meget mere om Hexagons Content Program og se det nye DD02020 sommerortofoto. Derudover kan du blive klogere på Hexagons implementering af DANVAs nye datamodeller. 

Kunne du også godt tænke dig at forsøde ventetiden op til jul med en stor chokoladejulekalender fra SummerBird? Så skal du gå på opdagelse inden under vores links og finde ud af, hvordan julekalenderen ender hjemme hos dig. 

Du skal være mere end velkommen til at se dig omkring 

Mål det du ser i billeder med ny GNSS-teknologi

Vi introducerer Leica GS18 I med visuel positionering. Denne nye rover flytter grænsen for, hvad du troede var muligt.

Mål enkelt:

  • hundredvis af punkter på få minutter
  • punkter under overdækninger
  • utilgængelige områder
  • over en trafikeret vej
  • hele projekområdet før det forsvinder

Få mere information ved at klikke på linket nedenfor

Lær mere

Implementering af DANVAs nye datamodeller

Hexagons har lavet en effektiv ledningsregistreringsløsning ved at omsætte vandsektorens datamodeller til brugervenligt GIS.

Er du nysgerrig på, hvordan Hexagon er lykkedes med at forvandle 117 begreber med 160 relationer imellem, til et fælles sprog, som gør det lettere at samarbejde på tværs af forsyninger, kommunen og eksterne leverandører?

Du finder mere information ved at klikke på linket nedenfor

Lær mere

Hvilke nyheder har Hexagons Geospatial division?

Hexagons Geospatial division kan nu levere en helt ny 3D oplevelse med understøttelse af 360 graders panorama billeder i din browser. Disse billeder kan kombineres med andre 3D lag, hvilket giver bruger en komplet billeddækning og detaljeret information omkring et område. Det er en ret unik funktion, og den eneste af sin slags på markedet.

Det gør det muligt for virksomheder at overvåge deres aktiver og infrastruktur udefra og derved reducere antallet af manuelle inspektioner markant og fuldt ud udnytte location intelligence på tværs af virksomheden.

Lær mere

Hexagon | HxGN Content Program/DDO2020

Som noget nyt har vi i år introduceret Hexagon Content Program, Danmark. I Danmark markedsføres først og fremmest ortofotos og skråfoto, der produceres med 1-2 års mellemrum. 

DDO - Danmarks Digitale Ortofoto - er en del af Hexagon Content Programmet. DDO har været produceret siden 1995, og de nyeste versioner er fra i år, sommeren 2020. Så det er faktisk 25 års jubilæums år.

Det er også nyt, at vi har samlet alle nye og historiske kortdata for Danmark, der er produceret gennem tiden af COWI, og nu Hexagon, og lagt alle data i ét fælles Hexagon kortabonnement. 

På linket herunder kan du også finde information om, at vi leverer højdedata og andre geodata for hele Europe og USA

Lær mere